Vilket ryck :)

Asså allt jag skjutit framför mig nu sen i söndags är nu gjort 😉 och lite är till och med förstört redan men det löser jag i morgon 😉 jag har fixat disk tvätt och städat lite 🙂 och fått ordning här i huset 🙂 väntar nu på att min maskin tvätt i huset ska bli klar så jag kan ta med den in och hänga den så tänkte ta med hundarna ut i en sväng innan det är klart 🙂 

Det känns fantastisk att detta klart 🙂 har vart en zombie ända sedan i måndags och det börjar släppa nu även om på dagtid att det är katastrof med tryck i öronen mm 

Har till och med bjudit in Linda och barnen på fika här i morgon så kladdkake muffins finns nu färdiga i köket ❤ detta lilla gör mig så sjukt stolt och inte bara det har fått in både vatten och ved här idag i min underbara lilla stuga som faktiskt jag gillar mer och mer 🙂 trivs här iof för att jag vet att det är en övergångs period men jag trivs här hundarna mår bra här och jag har börjat att läka och deg är lika mycket min förtjänst som älsklingens ❤ 
Saknar dig så otroligt mycket hjärtat ❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s