Godmorgon :)

Hundarna har varit ute och fått frukost 😉 dem är dock lite sura på mig just nu för att dem inte får gå in i sovrummet tänkte försöka hålla det någorlunda rent iaf en dag utan att få grus i hela sängen eller fina tassavtryck! xD den är inte riktigt med på det 🙂 tvätten står på tork framför elden så förhoppningsvis så torkar den snabbt idag 🙂

Idag är planen att först skjutsa Samantha till skolan sedan in på vårdcentralen 🙂 där feber jobba 🙂 så kommer Linda och Barnen och äter mellis och sedan i kväll blir det att vara lärare år Robin 🙂 så fullspäckad dag som vanligt precis som. Jag vill ha det 🙂 inga  ursäkter till att vara hemma och sjukskriven även om jag skulle behövt det egentligen. 

Men skönt är att jag ätit frukost och hundarna är klara vi väntar på nästa runda så kan sova  i några minuter till nu ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s