Symöte och annat roligt :)

Idag 🙂 dagen började med att jag vaknade vid 03 och jag kunde inte somna om :/ så blev sittandes i frukost vid 05 men mamma och Magnus då Magnus skulle börja dra sig upp mot Sälen och Vasa loppet som han ska köra i morgon 🙂 men lyckades att däcka i fotöljen från ca 06.30-08. Där efter så väckte jag Linnea och hundarna som låg och mös tillsammans 🙂

Mamma delade ut uppgifter till Linnea 😉 gå fram till cykelaffären och lämna in cykeln som nu har punktering, och att ta med mig och hundarna för att jag skulle till Apoteket och snabbt till Ica bara 🙂 hyfsat böjd var hon 😂

Så blev det en tur till staden Tidaholm för att fixa lite med en ny laddare till mig mm så att jag kunde ladda telefonen mm 

Där efter drog vi hem på symöte jag lyckades att få ihop 2 mössor och påbörja en 3de känner hur trött jag är i kroppen! Drog sedan där ifrån till Sandra för att hjälpa henne att hämta barn och bara mysa lite med henne vilket hon behövde ❤ jag och Jakob lekte lite med tågbanan 🙂 så lyxigt med lite barn lek 🙂

På väg hem så möttes jag och Linnea upp med hundarna innan vi drog till Ica ännu en gång för att köpa glass så vi kunde kirra milkshake ❤ snön den har hittat sin väg till baka till min stora förtvivlan :/

Dagen avslutades tillsammans med Linnea och hundarna ❤ känns skönt för jag mår inte så bra idag :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s