Älskar dig ❤

ligger här och funderar i min ensamhet typ ❤ min älskling som haft en sjukt jobbig dag själv ringde för att dels prata av sig men också för att försöka muntra upp ❤ jag älskar dig så mycket och saknar dig enormt mycket speciellt när kroppen nu sviker och min ork och toleransnivå ligger på typ noll och jag känner mig så maktlös och misslyckad för att jag inte känner att kroppen orkar mer och jag försöker vila men det är svårt har inte riktigt den förmågan alltså :/ måste verkligen lära mig det ❤

Så även om samtalet idag mitt i natten lämnade mig i tankar och en ofrivillig sömnlöshet så är jag så lycklig att jag har dig i mitt liv älskling ❤ jag kommer alltid att ställa upp för dig och vet att du gör det samma ❤❤ vår kärlek är en av de saker som håller mig fara vid ett gott mod ❤ snart är vi tillsammans igen ❤
❤😍😘 älskar dig 😘😍❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s