Insnöad i Tidaholm …

​​

Lite bilder från EM 🙂 jag skottade färgade håret och grejade lite med både virkning och jobb men nu blir det at sova 🙂 är trött i händerna efter virkningen så kan inte skriva så mycket 🙂 men dagen är perfekt. Men nu blir det att springa upp tidigt för att kunna hinna till jobb mm i morgon ❤
Älsklingen jag är så otroligt stolt över att vara din flickvän ❤ du är en sån otroligt fin människa ❤ tänk om alla kunde få möjlighet att ha samma tur som jag har ❤ du accepterar mig precis för den jag är och jag behöver aldrig vara något annat än den jag är ❤ du är så fantastisk ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s