Snö… kan det inte bara bli vår?

Vakande upp i morse och det är klass 1 varning och snöar som bara den funderar på hur man ska korsa ett helt jvl snöoväder idag eller om man ska göra det tidigt i morgon 😉 det är frågan 😉 men har fått virkat iordning 3 mössor inne på min 4de nu 🙂 en har mamma fått och en har Johanna fått 🙂 resten vet jag inte riktigt vad jag ska göra med men det löser jag 🙂

Alva tyckte lite synd om sig idag vid frukosten oh Vasaloppets start 😉 hon tyckte sin mamma och mormor var grymt snåla med att dela med sig av allt gott på bordet 😉

Mammas mössa 🙂

De tre mössorna som nu är klara 🙂 

Snö snö snö jag hatar det kan det inte bara bli tö tö tö!!!! Fick köpt mig en skrapa med borste till bilen för att jag inte har något verktyg för snöiga dagar…

Sen bar det av till superman loui och pappa Linus 🙂

Mamma johanna fyller åt här i veckan och fick en låda med Lindh choklad och en blomma och ett kort från mig älsklingen och hundarna 🙂 

Super god fika fick jag 🙂 

Fasters lilla bebis ❤❤❤


Jag ska nu sätta mig en stund och få klart mössa nummer 4 innan jag ska föröka jobba undan lite skit 🙂 måste kolla lite väder och se när det är minst jobbigt att försöka ta sig till stugan 🙂 inte super kul väder ute 🙂
Men nu blir det lite virkning och lite matlagning här strax 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s