Äntligen lugnat ner mig!

Jag som trodde jag skulle få en lugn dag idag utan massa krångel 🙂 bilfärden hem till Edet idag från Tidaholm gick bra trotts snö och blåst! Tills jag skulle vända tillbaka till Edet och åka till jobbet! Men då fastnade jag självklart i diket! Bärgare nästa! Tog halva dagen att få bärgaren dock så fick jag vara hemma med hundarna! 

Så gjorde grisarna glada med lek i snön 🙂 Alva älskar ju snön 🙂 men sen så ringde den lilla bärgaren som hjälpte mig men som sedan också fastnade på vägen 😉 Hahaha bad luck 😉 men efter lite backande ner på vägen så löste han det 🙂 som tur var 🙂 

Dagen som redan var förstörd med att vänta på bärgare drog till Ica Cafet och tog med mig fika bort till Julia och sitter här nu och funderar lite kring allt och snackar skit! Så underbart 😉

Jag hatar snö men det ser fruktansvärt fint ut när man faktiskt åker igenom vinterlandskap 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s