Godkväll ❤

Fick en hel del gjort här idag 🙂 disk, lite städ och fixade elden och hämtade både vatten och ved 🙂 och jag och hundarna var ute på en promenad i skogen på ca 40 min 🙂 det har varit en väldigt bra dag 🙂 och har jobbat ikapp mycket på skolan 🙂 trodde att jag skulle hinna handarbeta idag med men jag knäckte kroppen med allt hushållsarbete som att höra ved och vatten 😉 som jag inte ska göra själv men envisas med att göra själv så får lite skylla mig själv idag med 😉 men nu blir det att prata med älsklingen i telefonen och diskutera livet och framtiden och känna sig lite närmare honom än vad jag faktiskt är ❤ saknar dig så mycket ❤

Hoppas ni alla haft en bra dag ❤ puss puss på er så hörs vi i morgon ❤ måste upp tidigt och lösa en liten stadsplanering 🙂 sov gott allesammans ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s