Jag är uttråkad!!!

Vaknade kl 03.30 och ja gick upp för att dricka, var torr i munnen och tog en snabb tandborstning innan jag tog en tablett och tänkte vara duktig och inte dra igång med telefonen utan försöka att vila det gick sådär, eller jag vilade men kl 04.40 så orkade jag inte mer så satte fart ist 🙂 jag virkade klart minionen som är Olles som gått sönder och monterade ihop mössorna som hah gjorde klart här i veckan :). Kändes sjukt skönt att få det gjort 🙂

Där efter smet jag in i duschen och slängde med mig lite tvätt så fick jag tvättat lite kläder som jag sedan hängde upp på lunchen 🙂 efter duschen så tog jag och hundarna en 20 min lång promenad i skogen 🙂 och jag passade på att leka med mobilen och försöka få massa kort 🙂 svårt på Alva dock hon är ju aldrig still den hunden XD Hahaha men fick ett underbart kort när hon doppade huvudet i snön 🙂 

Fina yra ❤

Vi gick. Förbi ett ödehus 🙂 

Hon är galen 🙂

Jag passade på att ta lite kort även på naturen 🙂 vill verkligen ha en bra systemkamera snart 🙂 jag älskar verkligen att ta kort och grejja med det ❤ det är något jag verkligen känner att jag behöver ❤ men allt med allt det gamla måste lösa sig först ❤ jag måste lära mig tålamod säger älsklingen ❤

Hundarna springer hem för att få godis efter promenaden 🙂

Jobbet gick bra har lyckats att läsa allas teknikuppgifter i åk 9 i morgon så börjar jag med slöjduppgifterna åk 8-9 för att sedan avsluta med åk 8 teknik 🙂 Nice i helgen blir det nog till att göra mer uppgifter och försöka strukturera upp för eleverna 🙂 Nice 🙂 men det som också är gjort är att jag har hjälpt lite elever 🙂 en tröja blev lite fel sydd så den har jag fixat 🙂 en My Little ponny som vi inte förstår riktigt hur den ska sitta ihop börjar att ta form och en ior från nalle Phu fast röd då såklart har fått sig en beskrivning och lite nya delar då min lilla elev slarvat bort detta och jag  Inte orkade att tjafsa 🙂

Efter jobbet idag blev det en spontan dejt med Julia 🙂 super mysigt 🙂 vi tog en fika och drog sedan in på Ica för att handla lite till mig frukost och lite bas varor som frukt 🙂 och hon skulle hämta paket 🙂 son jag sedan hjälpte henne in med 🙂 super mys behövde verkligen det idag för känner mig nere och ledsen :/ ensam faktiskt… och så rastlös :/ men har ingen ro i kroppen :/

På väg hem ringde älsklingen och vi pratade en stund 🙂 sen har jag suttit i telefon med Sandra för hon har haft en skit dag idag så hon behövde också känna sig lyssnad på precis som jag 🙂 men har fruktansvärd tristess idag och känner mig som jag vet inte… jag är bara stressad över att vara fast här i stugan typ vill till älsklingen ❤ jag vill känna att jag kommer hem ❤ 

Men nu blir det att fixa lite med disken 🙂 och fundera krig lite vad jag ska skriva i min bok som jag faktiskt korrektur läst och börjat kika lite på! Jag försöker att uppehålla tankarna få jag fått en del dåliga men det är svår :/ speciellt när jag jag så ont som jag har idag :/ 
Men ska försöka komma förbi tristess tröskeln här och få ordning på allt att göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s