Dags att sova :) 

Idag har jag rensat bland alla skåp och lådor och fått iordning på en pärm med alla viktiga papper 🙂 och fått rensat ut en massa skräp så skönt!!! Hittade ett papper i ett block jag hade på ett sjukt roligt möte för jag satt och kladdade hjärtan och skrev Fredrik ist för att lyssna 😉 Hahaha älskar verkligen dig så mycket hjärtat ❤

Gjorde klart det sista långstybgds broderiet också har kanske en kvar i förrådet men nu är iaf denna klar 🙂 super nöjd är jag 🙂 den ska få bli något fint i morgon på jobbet 🙂 började också att virka klart en nalle men den kommer det kort på i morgon 🙂 

Hade besök av Samantha och kompis idag så vi fikade och den lekte med hundarna 🙂 sjukt uppskattat för jag var tråkig med mitt stök och broderande 🙂 

Har börjat packa för ännu en helg i Tidaholm denna helg ska en mega man byggas ihop 🙂 eller virkas ihop och en enhörning och en elefant är tanken 🙂 måste också försöka få klart lite jobb men det löser sig 🙂 har ju hela helgen på mig :)!

Ne men nu ska jag ta och sova 🙂 är sjukt nöjd över allt jag gjort idag 🙂 är i fas både hemma och på jobbet så det känns bra 🙂 måste puscha mig i helgen så blir allt bättre sen ❤
Och tog och vilade ikväll skrev bara listor och broderade får ta disken imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s