Halva dagen är till ända ❤

Ja då är det torsdag lite efter lunch 🙂 haft en sjukt produktiv dag 🙂 lyckats kolla igenom alla elevernas uppgifter som jag gett dem 🙂 så känner mig sjukt i fas just nu 🙂 men har alla åk 8 media prov att kolla på också men det ska göras i helgen 🙂 och det ska struktureras upp lite mer planering 🙂 

Mina bilder lade sig visst inget fel ordning men vad gör det 😉 får förklara från nu och till i morse då 😉 möttes av en super fin fläta idag i slöjdsalen jag beundrar hantverket och blir lite upprörd för dem strular till mina trådar 😉 

Morgon promenaden idag var en promenad i slask men Alva hade lika roligt som alltid 😉 den hunden 😉 

Hela huvudet i snön 😂😂

Yra hon var nöjd över sitt pinn fynd 😉 

Jag hade precis duschat så gick promenaden i handuksturban XD det funkade också 😉 haha gött att bo i skogen 🙂 

Morgonen var Chill 🙂 vaknade 03 men försökte vila men hundarna hjälpte till sedan 🙂


Den här hunden slutar aldrig att förvåna mig ❤ idag tyckte hon tydligen att jag sprungit runt för mycket redan då jag vart vaken sen 03, så när jag började fixa sängen så hoppade hon upp och skulle kramas ❤ och gav sig inte så nu ligger vi här och halvsover ❤ du har varit vid min sida i 9år ❤ min bästa vän som alltid är där, älskar dig knäppis hunden ❤ #yra #svartvitakuddar #mammasyragris #mammagrisenyra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s