Fredag :)

Jag och Alva låg i morse och mös 🙂 kl 04 då jag bestämde mig för att gå upp och starta min dag 🙂 kändes ganska skönt 🙂 jag virkade klart min nalles delar 🙂 och diskade och städade stugan för att slippa komma hem till katastrof på söndag 🙂 sedan in till hyresvärden och duscha och fixa dottern där till skolan 🙂 sedan min favorit stund på dagen 🙂 promenaden med hundarna på morgonen 🙂 min skog är fantastiskt och har även om jag är skeptisk till den börjat att ta den till mig ❤ det är fantastiskt vackert nu när det så smått börjat gå mot vår man hör fåglarna man ser spår av harar mm i snön ❤


Men jag gillar det faktiskt just nu det är skönt att komma igång med promenader igen svårt när det varit mörkt och skit väder men nu börjar det bli lättare 🙂


På skolan fick jag faktiskt en hel del gjort 🙂 fick ihop min nalle och sydde en baksida till min fjäril stoppade den inte för den är ju till för visning bara så lättare med en duk eller vad man nu ska kalla den 🙂 fick även en del gammalt inskrivet i datorn och på lärportalen 🙂 känns fantastiskt 🙂


Efter jobb var det utvecklingssamtal 🙂 som slutade med att jag ryckte ut till en av mina elever med en av mina privata extra telefoner innan jag började färden mot Tidaholm och stannade till i Trollhättan och tog en sushi ihop med Robin 🙂 Så skönt att äta sushi även om jag förtillfället både är hungrig och äter konstant :/ 

På väg till Tidaholm så råkade jag köra i en håla och lite knas så bilen ville kalibrera lufttrycket och jag fattar knte sånt så ringde pappa 🙂 så nu är det också löst 🙂 ​

Där efter så bar det av till mamma där jag dukade upp en ost och kex buffé med chips och vindruvor som vi sedan avnjöt med ett glasvin till leta dance innan Linnea och Magnus kom från ett disco 🙂 super mysig kväll. Jag var ändå lite skeptisk till att åka hit i helgen men det känns faktiskt bra nu 🙂 

Hoppas ni alla får en fantastisk fortsatt kväll mm så ska jag försöka ta mig upp från trappen där jag just nu fastnade i bloggandet då jag fick vända här för att jag inte har min laddare med mig upp XD eller ögondroppar eller något av vikt mer än telefonen så måste lösa det innan jag kan ta mig hela även upp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s