Framtids planering såhär på kvällen ;)

Hahaha kommer precis från ett underbart samtal med älsklingen 🙂 inatt så blev det framtidsplaner 🙂 vad vill vi bli hur vill vi bli det och varför jag tror inte direkt att vi kom fram till någonting… men det är inte riktigt det som är tanken heller liksom mina drömmar är stora och man kan liksom inte göra allt 🙂

Jag skulle kanske vilja bli:

Kurator 

Speciallärare 

Rektor 

Eller doktorera och undervisa vid universitet 🙂

Men dessa drömmar går liksom inte att kombinera så man får välja ett spår man tycker känns rätt.

Men sen vill jag ju starta eget företag

Kanske skriva en bok 

Läsa massa kurser som jag vill ha med mig 🙂 jag är ju verkligen en skolnörd ❤ älskar att läsa och skriva men har rappt bort det med åren med exet så känner att jag behöver ta up det igen 🙂 och även att tenta av en del matenkurser så att jag kanske kan bli matte lärare som jag har ganska lätt för 🙂

Så uppgiften i morgon här är att ta kontakt med de universitet som har kurser som jag inte orkar eller hunnit med att tenta av för att se hur man skulle kunna ta igen detta för att få bort lite av det man har Bakom sig också 🙂 jag tror det är en bra och nyttig livserfarenhet att göra 🙂 att man liksom får avslut från allt gammalt. Detta gäller också bilen det är också ett monster från förr att knäcka! Men allt löser sig jag måste bara ta lite tid att skriva ihop lite käcka mail här i morgon 🙂 
Hoppas Ni sover gott ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s