Vårkänslor ❤

Det känns fantastiskt att det är så bra väder 🙂 och jag känner mig piggare men idag så är kroppen min inte med mig :/ men hjälpte mamma att rensa ur lite grejjer här och snodde lite kläder som jag tyckte passade mig bättre och linneas skor fick också ett nytt hem 😉 men det är de sista skorna som vi kan dela hon är både längre och har större fötter än mig 🙂 så nu blir det inget dela kläder eller skor mer 🙂 slutet på en era 😉 Hahaha sedan drog mamma iväg oss till återvinningen för att slänga allt skräp och sedan till massa loppisar :/ inte min favorit men jag och Linnea skrattade typ hela tiden 🙂 sedan blev det till netto för där hade mamma kommit på att dem hade pyssel grejjer … så jag blev fattig och sedan hämtade jag mina mediciner ❤


Ballade ur lite på nytt pyssel nu har jag lite nya projekt när jag gjort klart elefanten och Megaman och enhörningen ❤ 


🙂 ligger här i fotöljen lyssnar på walgren och Widstams podd och virkar en liten elefant Loui 🙂 känner mig lite nere och behöver få ordning lite på mig själv innan jag sätter mig och börjar jobba med teknikuppgifterna 🙂

Men ska försöka få ordning lite på virkningen här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s