Handarbete

Jah borde ha tagit tid till att jobba idag 😉 men nja det gick väl sådär måste jag erkänna XD Hahaha 😉 men men va fan man kan inte få allt 🙂 jag fastnade i att virka idag 🙂 vilket innebär att jag är super trött i kroppen och har iof inte alls mått bra idag så har pendlat mellan att sova, skriva till älsklingen och virka! Är nästan klar med hela elefanten är på benen så det tänker jag att jag hinner i morgon men måstw verkligen få ordning på lite jobb med men det löser jag imorgon på morgonen :)!

Jag och Linnea var på promenad och stannade till för stt gunga lite :)!

Kvällsfikat blev glass och fruktsallad 🙂

Alva tyckte inte att jag behövde min plats i fåtöljen!

Är klar med kropp, huvud öron och 1 av 4 ben men benen tar ca 10 min att göra så kanske kan fixa ihop den i morgon kväll när jag kommer till stugan 🙂 men har en del måsten i morgon!

Behöver maila lite olika instanser som ex bank, bilfirma och fixa lite annat som jag är efter med! Men viktigaste är egentligen att jah får jobbat en del 🙂 resten löser sig ändå 🙂 men att få jobbat klart med åk 8s uppgifter är verkligen ett måste 🙂 får ta den smällen i morgon 🙂 behöver ju inte åka hem till stugan super tidigt 🙂 det som också behöver göras är nya uppgifter på unikum till eleverna I teknik i åk 8 🙂 men det är också något som jag tänker att det löser sig under morgondagen 🙂 det är lugnt 🙂 dock får jag screena detta så jag kommer ihåg min diskussion med mig själv här 🙂 klockan är för mycket och jag är för trött xD 
Hoppas ni sover gott 🙂 jag ska sova en stund innan älsklingen förhoppningsvis ringer ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s