Söndag ❤

Natten gick åt till att parata  FaceTime med älsklingen 🙂 men gick upp i tid ❤ för att få elevernas arbeten i teknik och slöjd i åk 8-9 bedömda 🙂 det tog en stund men det blev gjort 🙂 efter det så tog jag och hudarna en promenad 🙂 hade ont i händerna så det blev inget virkande 🙂

Efter promenaden så drog jag till Sandra 🙂 där busade jag med tyke och sedan var det tjejsnack och häng i tennishallen medans Bella hade träning 🙂

Där efter så började jag resan hem mot Edet med stopp i Trollhättan dock en liten miss på vägen då min bil nyckel slutade att fungera när jag var inne och köpte fika på Ica. Så alla mina grejjer och hundarna var inlåsta i bilen! Jag fick ringa Magnus och med viss hjälp av sms kontakter så löste vi hur man låser upp en V40 utan nyckeln 😉 Woop woop 🙂 där efter blev det Max och skitsnack i bilen med Robin om allt möjligt som vanligt XD  haha och nu här hemma så känns det som att jah kommer däcka min kropp är inte iform idag :/ 
Godnatt alla underbara ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s