Hemma ❤

Vilken dag! Sjukt kul med eleverna som faktiskt jobbat allihopa och jag har fått en Hel del gjort idag vilket känns underbart 🙂 nästan alla elevarbeten jag ska kolla på är gjorda och dem som inte är gjorda är påbörjade och ska göras i morgon 🙂 så det känns bra 🙂 och jag har haft 2 utveckligssamtal 🙂 vilket också känns skönt 🙂 och sen fick jag mat och mys hos Linda och Christer och barnen och kvällen avslutades med en pronomenad 🙂 super skönt 🙂 Alva fick gå lös en stund och det gick förvånansvärt bra 🙂 så trotts att jag varit super trött idag så har jag fått en del gjort vilket känns underbart 🙂 och i morgon ska jag försöka få mer gjort så nu är jag pågång 🙂 
Hoppas ni alla kommer sova gott 🙂 puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s