Vilken dag!

Onsdag är en dag i trötthetens tecken! Blev idag sjukskriven men valde att jobba klart veckan och sedan ta en vecka och vila upp mig för att orka komma tillbaka till jobbet sedan känns faktiskt bra! Ska sitta och göra klart massor nu och sedan planera upp hela nästa vecka så att jag bara är behjälplig vid frågor mm om det skulle vara något ! 
Nästa vecka blir att jobba med bloggen och med allt som jag tänker att jag ska virka mm ❤trotts att det varit en underbar dag idag så har jag varit så trött och varit på vårdcentralen för att ta prover mm och har fått en hel del gjort faktiskt vilket känns super bra men tröttheten är super jobbig och känner verkligen att jag behöver vila ❤

Nu ligger jag och hundarna i sängen och chillar men dem behöver alldeles strax gå ut och kissa och jag behöver medicin 🙂 så det blir väl till stt försöka få ordning på det nu 🙂 hoppas ni alla haft en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s