Älskade vänner ❤❤❤

Produktiviteten fortsätter trotts att tröttheten är värre än någonsin har jag snart gjort hela att göra listan på skolans del iaf 🙂 det är verkligen så sjukt skönt att gå saker gjort 😉 känner mig lätt 🙂 har dock en hel del mail att skicka i morgon men det får lösa sig imorgon 🙂 

Dagen började inte så bra jag försov mig men fick en hjälpande hand av min hyresvärd med frukost 🙂 och lunch medpackad tilll skolan underbart ❤❤ sen blev det en tur med två bråkstakar i skogen 🙂 


Alva hon smyger på yra för att sno hennes pinne! 

Detta är lite av det jag hunnit med i skolan 🙂 dessutom sytt ett huvud till en docka och gjort beskrivning på hur den ska fortsattas att sys, sytt en dragkedja på ett par byxor och gjort en schablon av en text 🙂 plus då att jag skrivit rent massa saker 😉 är så sjukt nöjd 🙂 

Kvällen tillbringades med vänner från universitetet på hard rock café med värdens godaste hamburgare och världens största glass 🙂 jag som aldrig lämnar dessert fick änna erkänna mig besegrad av denna moster glass!!! 


Hoppas verkligen att jag får sova gott ikväll vaknade ju kl 03 i morse :/ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s