Äntligen ❤

Spontanade upp till Ö-vik nu under min sjukskrivning 🙂 känns så skönt stt snart vara framme, jobbade hela dagen trotts att jag bara sovit några timmar och har orkat köra hela vägen även om jag är sjukt trött så känns det lätt att åka ❤ alltid roligare att åka till stället man vill till än ifrån ❤ kommer ta en vecka nu och sova antagligen är jag tröttare än vad jag erkänt :/ dags för sjukskrivning! Men dagen har varit bra och jag har fått mycket av det administrativa gjort 🙂 sen har jag bara åkt bil bil bil bil … ganska tröttsamt och sjukt uttråkad är jag men snart ligger jag brevid älsklingen i sängen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s