Lördag :)

Idag har jag inte ens vart utanför lägenheten jag har typ sovit hela dagen… tills nu jag orkade inte ens laga mat så älsklingen beställde en pizza var till oss ❤ så skönt att slippa laga mat ❤ resan hit tog hårt på mig och jag är sjukt trött :/ önskar att jag var lite roligare och vill umgås med älsklingen ❤ men gjorde värsta frukosten i morse med köttbullar hemgjorda bacon och äggröra och så 🙂 så tror att han är böjd ändå även om jag är super tråkig och bara sovit hela dagen 🙂 men strax ska vi iväg här och kolla på skönheten och odjuret 🙂 ska bara ta ut hundarna och flytta på bilarna så dem står rätt 🙂 är så sjukt taggad på skönheten och odjuret 🙂 

Men hoppas att min kropp får återhämta sig nu denna vecka har både ont och är öm i kroppen och är så fruktansvärt trött så vet knappt om jag kommer orka vara vaken på bion jag hoppas det 🙂 
Hoppas ni alla får en trevlig kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s