Söndag kväll ❤

Har sovit bort större delen av dagen idag också men var med och lekte med hundarna på förmiddagen och har lagat mat 🙂 dock hann jag inte ta kort på maten för jag var så hungrig 😉 men gjorde kyckling filé i ugnen och så gjorde jag klyftpotatis champinjonsås och baconlindad sparris ❤❤ världens bästa mat ❤ så sjukt gott men det var också det som jag orkade för sen somnade jag igen :/ förstår inte hur man kan vara så trött :/ trotts att jag fick ben and jerrys så var jag fortfarande hur trött som helst ❤ så älsklingen fick även idag ta hundarna ❤ men nu ligger vi och kollar på 50 shades of grey❤

Hoppas ni får en bra kväll ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s