Måndag ❤

Första dagen men sjukskrivning ❤ imorse gick vi som vanligt upp vid 05 ut och kissa fixade frukost till hundarna och ställde iordning frukost till oss också ❤ sedan tog jag en stund med telefonen i älsklingens famn så sjukt mysigt ❤ där efter följde jag och hundarna med till jobbet och promenerade sedan hem till sängen ❤ jag sov till 11 och gick sedan upp och pkte och handlade det som behövdes till maten ochbhar virkat lite men ligger nu i sängen och vilar vi ska strax gå till älsklingens jobb igen och åka och leka med hundarna innan hans syster kommer hem till oss för att äta mat ❤ super mysig måndag ❤ önskar att jag var piggare för jag sover typ bort den mesta av tiden och blir lätt trött ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s