Godkväll :)

Jag och Alva chillade sönder hela Em 🙂 Hahaha iaf tiden mellan att brödet jäste och i väntan på att älsklingen skulle komma hem 🙂 till middag blev det panerad rödspätta och kokt morot och potatismos och romsås som jag också gjorde själv 😉

Paneringen är en dubbelmpanering med mjöl salt och vitpeppar och sedan ägg och grädde blandat tycker det blir en bra konsistens att panera då 🙂 sedan yrternlagert är ströbröd med örtagårdskrydda och faktiskt salladskrydda 😉

Till detta serverar man självklart citron 🙂

I moset är det uppvärmd grädde och svartpeppar och salt 🙂

Romsåsen 🙂 det är rödrom ca 3 msk rågade och cremefraîche 3 dl gräslök och dill efter smak 🙂

Så en super lyxig tisdags middag men super enkel att göra 🙂 

Ska ta kort på mitt bröd i morgon 🙂 men nu ligger jag nyduschad i sängen och är super trött 🙂 måste vila för i morgon så har vi besök till middagen 🙂 Fredriks pappa och syster kommer och jag ska bjuda på hemgjorda hamburgare med picklad rödlök och gurka och eget hamburgerbröd måste komma igång och göra lite saker annars kommer jag dö nästa vecka då jag måste börja jobba igen :/ 

Hoppas jag får en bättre dag i morgon idag har det varit tufft med kroppen med slå korta tillfällen då jag orkat saker och blir sjukt snabbt trött :/ men får ta nya tag i morgon ❤ 

Puss puss sov gott ❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s