Godmorgon :)

Idag är ingen bra dag är yr och väldigt trött så idag orkade jag inte följa med till jobbet för att promenera hem till lägenheten :/ sjukt tråkigt att man inte mår bra men måste känna mina begränsningar nu! 

Jag fick iaf lite ork att ta ut hundarna En snabbis! Vi får åka och leka med dem sedan 🙂 jag tänker att jag ska försöka göra klart den sista foten nu till den andra elefanten och sedan kanske sy ihop dem 🙂 kanske ska börja på novalis enhörning och Olles Megaman med 🙂 och sedan har jag ju en hel hög med pyssel som inköptes i Tidaholm sist jag var där 🙂 

Det var skönt med en promenad den avslutades med glass hemma i sängen❤ men nu ska jag väl ta och försöka Göra klart min elefant 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s