Vilken dag ❤

Min frukost bestod idag av frukt och mitt egna bröd😍❤ så gott ❤ efter en liten sväng med att sova dvs till kl 10 😉 hörde jag av mig till en av mina bekanta här i Ö-vik för att kolla hur det var med henne och det slutade med en fika dejt som sedan blev en fika dag och mys dag ❤❤❤ så jvl skönt ❤❤❤ ibland så behöver man verkligen detta ❤❤❤ jag känner att jag fått en vän idag och det är så skönt ❤❤❤

2 fika stunder och massa gående i affärer och massa skratt och en ny tanke Om ekologiska pojkvänner ❤ har fått en massa inside skämt idag och lite mer livslust levde på lyckan från idag hela kvällen men är så sjukt trött nu 😂❤ men det är så värt det ❤ till kvällsmat idag blev det hemgjorda hamburgare med picklad lök och picklad gurka ❤ och blåbär paj till efterrätt ❤ så sjukt gott ❤❤ men glömde som vanligt att ta kort på det för jag var så hungrig när jag bara levt på fika idag 😂 men ni får ha en bra kväll ska slappa en stund här med älsklingen och hans pappa som är här och kollar på hockey 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s