Min kropp…

Dagen har varit tuff och jag har sovit bort det mesta av dagen… haft tryck i öronen och är orolig och känner mig stressad :/ hoppas att det går över snart ❤ som tur är så fick jag pratat med Belinda i typ 3 timmar så det lättade upp den ångesten som nu har mig i sitt grepp och på Em ringde även Sandra ❤ så kul ❤ jag följde idag med älsklingen och hundarna för att leka ❤ och för att ta mig till Apoteket för att hämta medicin 🙂 

Alva har äntligen fattat hur man leker 😉 hon leker inte själv hela tiden 😉 men är super trött och måste sova nu ❤ förstår inte hur jag ska orka med nästa vecka men hoppas jag mår bättre då ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s