Tillbaka till jobbet ❤

Taggade upp med jobb i snygga converse med blommor 😉 lite flowerpower på måndag för att liva upp mig lite 🙂 lite orolig för hur jag skulle orka men det gick bra och vi har löst mycket för åk 8s teknik undervisning 🙂 så super skönt 🙂 

Då jag glömde frukost så åkte jag och hämtade mina paket på Ica som var fulla med XL garn 😍😍😍 så snyggt 😍😍 ska leka med dem med Linda 🙂 

Efter jobbet så drog jag till Stendahls och löste lite med bilen så nu känns det bra 🙂 väl hemma så satta jag igång att packa upp allt från veckan och börja rensa ut allt som jag sparat! Så nu är det lite ordning 🙂 

Ska strax till Linda och dricka te men har börja med ännu en mössa sen blir det hem och prata med älsklingen innan jag ska sova ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s