Läggdags ❤

Trött efter jobbet 😞 lång dag och mycket att göra och ingen tid att vila idag så efter jobbet blev det en stunds lyssnade på Sofia Wistams och Pernilla Wahlgrens pod helt klockren 😂😂😂 för att sedan ta ut mina älskade små grisar ❤ till mellanmål blev det idag smoothie från boost apelsin och mango är det väl 🙂 och en grapefrukt och vatten så klart 🙂 till detta så läste jag instruktionen inför fredagens provtagning på reumatologen… känns oroligt men spännande för det känns som om jag för engångs skull blir tagen på allavar!  Så skönt ❤ 

Nu ikväll så har jag suttit hos min hyresvärd nedrans tvätten tvättades och där fick jag pasta med pesto på indiskt vis och äppelpaj och vaniljsås till efterrätt ❤ så gott ❤ så fick jag mina räkningar betalde och jag virkade klart mössa nummer 2 😍 men  nu blir det sängen ❤ sov gott❤😘😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s