Godmorgon…

… nu börjar jag vakna efter en orolig natt… har drömt konstigt och inte riktigt kunnat slappna av :/ men jag är på gång att byta lakan i sängen nu iaf ❤ vilket känns skönt ❤ och jag och Alva ligger just nu i en ombäddad säng och slappar 🙂 medans vi pratar med älsklingen som just nu ligger och sover i andra änden av telefonen XD Hahaha Ne men får väl ta tag lite i mitt liv här och försöka få ordning på vad som ska med till skolan idag och vad det är som ska göras under dagen har en del åtaganden idag att göra 🙂 som vanligt 🙂 Hahaha 🙂 

Hoppas Ni får en bra morgon 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s