Kväll ❤

Morgonen började lite katastrof när jag inte riktigt kom upp men efter frukost och dusch hos hyresvärden så blev det bättre även om det efter promenaden med hundarna kändes tungt att lämna Stugan och åka till jobbet :/ 

Hundarna hade det roligt ute på promenaden i morse 🙂 men som sagt orkade inte riktigt ta mig till jobbet men fixade mig iordning och tog mig dit! Första lektionen var jobbig sen var det dags för matte med min mentorsklass och då släppte det hade enskilt prov med en elev och det gick så sjukt bra 😍😍 så fick energi till att slutföra dagen 🙂 

Virkade klart 2 mössor idag 🙂 blev av med 3 dock för drog hem till Linda efter jobbet för ATG umgås och mysa och få mat 🙂 så Novali, Olle  och Linda fick var sin mössa 🙂 och vi målade Pokémon provade att virka med det stora garnet 🙂 blev super bra men tog inget kort ska se om jag kan göra det i morgon 🙂


Men nu ska jag sova ❤❤ ha det bra puss puss ❤ trött och kroppen vill inte mer idag :/ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s