Är sååå trött…

Kom upp i hyfsad tid idag 05.20 tog ut hundarna gav dem frukost och fixade sängen med nya lakan som jag inte orkade igår utan sov på överkastet med en filt XD latheten är för stor ibland och tröttheten slår mig med full kraft helt oprovocerat, samma sekund jag slappnar av så blir jag trött, gäspar och håller på att somna oavsett vad jag gör… igår körde jag bilen …. och fick en trötthetsdip när jag nästan var hemma vid stugan sjukt äckligt måste jag säga för det kommer så plötsligt att jag inte kan kontrollera det :/ 

Men nu är all tvätt vikt och inlagd där den ska vara och jag har fixat ordning lite hemma 🙂 behöver dock nya lampor till taklampa i. Vardagsrummet den sista lampan slocknade idag där 😂😂 vi lever i mörker här  😂 men det ska fixas och så ska jag städa 🙂 men behöver åka förbi Robin och laga hans jacka med idag men vi får se vad jag orkar 😘
Ne nu är det dags att ta sig upp :/ kroppen är inte alls med på jobb idag men ja… bara att ta sig upp :/ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s