Hemma äntligen!!! 

Suck vilken dag! Var så sjukt trött efter natten och oavsett hur mycket frukt och mat jag stoppat i mig har det inte släppt vilket känns sjukt konstigt :/ men har fått en hel del gjort iaf 🙂

Dessa fick jag klart i somras 🙂 så fina blev dem och äntligen har dem baksidor och ett hänge så dem faktiskt kan hängan och anses vara klara 🙂 känns fantastiskt underbart måste jag säga ❤

Min lunch idag lyxade till det lite men var fortfarande lika jobbigt att ta sig till jobbet :/ men min elev klarade del 2 i matteprovet och jag han städa både tekniksalen och slöjdsalen 🙂 woop woop 🙂 

Fick frukt av min kollega/hyresvärd för att jag såg antagligen helt förstörd ut :/ 

Har planerat upp för morgondagens teknik lektion 🙂 

Jag har börjat att virka mina små söta sätt 🙂 har en arm och öronen och hornen kvar på denna samt att den ska sys ihop 😉 men tänker att jag ska fokusera på att fixa delarna så löser jag att sy ihop allt jag har på måndag 🙂 så kanske jag kan bli klar med det mesta tills dess 😉 inte kanske filten i XL garn men allt annat 🙂 

Men nu ska jag och hundarna sova en sväng för vi ska till Trollhättan och Robin här om en stund 🙂 men en liten powernap skadar ju inte 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s