En dag i trötthetens tecken!

Skulle upp i tid och fixa allt innan jag skulle till sjukhuset det gick väl sådär… typ katastrof stress! Men lyckades ta mig upp efter mycket om och men, fick ut hundarna fick dushat och kom iväg var där typ precis i tid dock 🙂 Fick super gullig snap av älsklingen som verkligen betydde super mycket ❤


Tog vägen över Trollhättan hem för att hämta denna som låg och väntade på mig för att följa med upp till fjällen 🙂 

På väg hem till stugan från Trollhättan får jag sms från älsklingen om att kolla Expressen… upplopp på skolan ringde runt till mina tjallare mm och berättade att jag tänkte åka förbi skolan fast jag är sjukanmäld… fick ta hand om en drös oroliga elever som hittade mig på Ica… eftersom dem missat lunchen i skolan så drog vi till pizzerian och jag bjöd dem på lunch ❤❤

Sedan så bar det av till stugan för att packa bilen och fixa disken mm för att kunna åka till Tidaholm 🙂 eller rättare sagt blikstorp 🙂 en liten håla där loui och Linus och Johanna bor 🙂 

Tre trötta åkte bilen mot blikstorp 🙂 vi kom fram fick fika sedan pkte vi för att fixa mat 🙂 blev kycklingburgare och pommes super gott ❤ så fick jag ta ut mina små hjärtan 🙂 

Men nu ligger jag i soffan och får verkligen spänna upp ögonen för att inte somna :/ är så sjukt trött :/ 

Hoppas ni haft en bra dag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s