Snart blir det läggdags 

Mamma  har åkt och sen kom det kompisar hit till Linus och Johanna och jag fixade lite kakor 🙂 och gjorde lite mat 🙂 

Idag blev det blåbärsgrottor måste göra några fler men det löser jag i veckan 🙂 imorgon blir det till att baka lite blå drömmar och sirapskakor och winersnittar 🙂 så ska upp och börja tidigt på morgonen så jag får det klart 🙂 

Glömde dock ta kort på maten men det blev lammkotletter och kycklingfilé som jag stekte och så gjorde jag svampsås och potatisgratäng och en sallad 🙂 hundarna fick var sitt ben att smaska på ute på gräsmattan 🙂 

Linus och Johanna är imponerade av min simultanförmåga då jag bakade lagade mat och gjorde sallad tog ut hundarna och pratade i telefon och såg till loui en stund under hela förloppet 😂😂 Oh efter maten fixade jag både disken och fixade snacks och tog sedan bort snackset också under tiden jag pratade telefon 😂✌️❤ in awsome ❤✌️❤ Hahaha men jag är en grym planerare och mår jag bara bra och har en bra dag så kan jag klara det mesta 🙂 

Sov gott ❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s