Tröttis lördag ❤😞

Idag fyller mitt yrväder Alva år dock hade jag knte tänkt på det men vi får fira det i morgon när vi kommer hem till stugan 🙂 

Har haft en mysig morgon i soffan och virkat 🙂 efter att jag och hundarna tog en promenad utan mobilen i samhället blikstorp 😉 Alva jagade Kanada gäss som blev gött irriterade på henne så vi fick gå ifrån vattnet 🙂 

Där efter så var det frukost time ❤❤

 

Hundarna var som vanligt med vid bordet men låg och sov ❤ där efter så somnade jag i soffan ett par timmar😞 sen var dem lite uttråkade så jag släppte ut hundarna att leka medans jag lagade mat 🙂

Det blev grönsakssoppa 🙂 super gott 🙂 och Loui var med i köket 🙂 Alva och yra låg och observerade en stund dem med 🙂 och nu är mamma och Magnus och Linnea här och vi får lite fika 😉 super gott 😉 ska dock ta mig an mitt lejon som jag inte riktigt förstår hur jag ska virka 😉  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s