Godmorgon :) 

Jag trodde att jag som vanligt bara kunde släppa ut hundarna för att kissa ge dem mat och sedan få fortsätta sova en stund… så var inte riktigt fallet idag!!! Hundarna bestämde sig för att inte vara trötta idag utan ballade först ur inne på leksakerna så jag fick ta bort dem… sedan så släppte jag ut dem igen och då sprang Alva runt som en galning här för att sedan smita genom staketet och jag som stod inne i typ inga kläder fick snabbt slänga på mig kläder och springa efter! Så nu sitter jag svin trött ute på trappen och har precis fått tag i min fågeljagande bordercollie! Suck alltså!! Tydligen så ska jag inte få sova mer idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s