Blev inte riktigt som jag tänkt mig!


Jag började med att virka musen 🙂 men blev snabbt trött och råkade somna i väntrummet på vårdcentralen! Och fick efter lite om och men en sjukskrivning på 100% i 3 veckor till en början! Men gick tillbaka till skolan tog dagens lektioner åkte sedan och bytte bil 🙂 så nu har jag en bil som funkar bättre för mig och hundarna 🙂 

Men ett problem! Sommardäck och jag och hundarna ska ju upp till fjällen! Ringde i panik Linus. Som tur var kunde han ställa upp så jag och hundarna packade ihop oss och slängde in oss i bilen ❤️ åkte förbi och sa hejdå till Volvon eftersom jag självklart glömt att ta med mig extra nyckeln :/ 

Hejdå Volvon🖐 hej Loui ❤️

Jag fixade lite mat till mig Linus och Johanna medans Linus grejade med däcken till min bil 🙂

Efter en lång dag så är det godnatt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s