Måndag …

Idag blir det att vara hemma har tid hos vårdcentralen sedan måste jag fixa klart bilen Så att jag kan byta den sedan 🙂 ska försöka bli sjukskriven denna vecka för att jag inte mår bra och att jag igen har tryck i öronen :/ sjukt jobbigt :/ hoppas att det snart går över :/ men hundarna har varit ute och fått frukost och jag ligger i sängen igen ❤ vilar upp mig ❤ förstår inte hur man kan vara så här trött :/  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s