Sååå klantig!!

Ibland alltså!!! Jag har letat genom alla kassar, väskor mm som jag slängt in i bilen!!! Infa mediciner någonstans… fan!!!! Jag som ska hem till Ö-vik idag… får ta en liten omväg till lilla Edet och stugan först innan vi kan börja resan uppåt :/ suck mitt huvud alltså!!! Men lägger mig för att sova en sväng först alltså… 

Den enda positiva effekten är att jag nu inte har med mig däcken så att jag kan ta med mig lite lådor till lägenheten mm 🙂 men är sjukt irriterad…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s