Vilken dag ❤️

Jag och Alva börjar dagen med att slappa och mysa innan vi måste ta tag i tvätt och disk och fixa en kladdkaka till vår dubbel dejt i skogen med världens bästa Belinda och Tobbe ❤️❤️ men först så ska tvätt och disk göras och jag ska handla till middagen med ❤️ hamburgare ikväll ❤️

Handlandet är klart och tvätten är klar jag har bytt om köpt presenter till barnen och väntar nu på att älsklingen ska komma att hämta mig ❤️ är sjukt trött men längtar så efter Belinda så får Bara ta mig igenom kvällen kommer antagligen däcka sen så fort vi kommer hem ❤️ och allt inför resan till fjällen i morgon är packat ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s