Fjällen!

Min första resa upp till fjällen gick bra 🙂 hundarna var glada hela vägen och mådde bra 🙂 alla gillade lassangen jag gjort och jag kände mig nöjd men gick och lade mig tidigt och sov mycket under dagen ❤️ vi började dagen med att packa öka med hundarna tanka och fixa frukost för att vänta på att Apoteket skulle öppna för jag hade slut på medicin… denna medicin alltså xD 

På vägen i bilen så lyssnade vi på creepy poden och jag passade på att ta kort och prata sönder 😉 väl framme så lekte vi i snön och åt lasange och fixade vår säng mm och jag somnar nog ganska snart ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s