Måndag!

Fredrik har jobbat idag och jag har sovit hela dagen! Bara varit ute snabbt med hundarna :/ 

 En tyst minut i Sverige för offren i terrordådet så fint❤️ men fick stänga av tv;n efter det för jag fick typ panik och tryck i öronen igen!  Älsklingen kom hem och vi åkte för att hämta hans bil då jag ska til Belinda i morgon❤️ hemma hos älsklingens pappa så släppte vi lös Bill och Bull 😉 

Där efter åkte vi hem lagade mat tomatsoppa led pasta och började att städa och packa upp och ner i lägenheten helt kaos! Kvällsrundan med hundarna blev till minnes platsen för killen som försvunnit och tyvärr inte hittades vid liv! 😞😭

Är super trött så måste sova nu puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s