Städdag hemma i lägenheten ❤️

Idag måste vi verkligen ta tag i allt xD hahhas helt galet 😉 men det löser sig nog ❤️tvätten är igång men jag ligger och softar lite ska dra på tv;n här ära frukost och börja att packa mina kläder för i morgon bär det av till Tidaholm ❤️

Disken ska fixas med 🙂 och hundarna ska väl ut dem också och vi ska fortsätta att packa ner lägenheten ❤️ allt känns faktiskt ganska fantastiskt förutom att jag frös hela natten och sovit med kläder och än en gång mår illa vet inte om deg är tabletterna eller vad det är :/ stress kanske men men det löser sig nog 🙂 får kanske försöka starta här nu ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s