Stress!!!

Ja jag hann precis städa och gå in till staden för att köpa mig leggings och en tröja 🙂 och komma tillbaka när älsklingen sa att han kunde komma från jobbet så snabbt hämtade bilen för att packa in allt 🙂 och sedan snabbt bort för att hämta honom vid jobbet ❤️ sedan började bilresan …. jag tröttnade efter 4 min och pratade typ nonstop och vi lyssnade på creepy poden ! Kommer säkert inte få sova i natt… Hahaha men nu har vi ca 2 timmar kvar trotts att vi kom iväg runt 14 :/ första matstoppet blev på Ikea för ingen av oss ville ha hamburgare 😉 men sen blev det ännu ett mål på donken och en kvällsfika lite senare på ytterligare en donken 😉 Hahaha och en glass på burgerking men den sög så tog inte kort på den 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s