I blikstorp:) 

Dagen började ganska lugnt 🙂 hundarna var trötta och ville mest sova 🙂 både nere i vardagsrummet och i sängen 🙂 så det kändes super skönt ❤️ på Em kom mamma och Magnus och Linnea till Linus och Johanna och loui 🙂 och vi skulle äta mat och Magnus och Linus skulle fixa något på huset 🙂 så medans maten lagades så smet jag och mamma och älsklingen över till gamla farmor i blikstorp 🙂 eftersom att hon i morgon fyller 91 ❤️ asså hon är så liten och så bräcklig men det psyket är inte att leka med alltså! Hon är så bitter på hela världen och framför allt att Linus döpt sin som till Loui ❤️ man får väl döpa till vad man vill! Så hon tänker så inte kalla honom något annat än Oskar som är Loui’s andra namn 😂 det är så mycket krut i kärringen att man tror hon ska explodera ibland! Men jag fick godis och var nöjd ❤️ sedan åt vi och umgicks och snackade sen blev det lagspel i spelet kungaspelet och jag och mitt lag som bestod av Magnus förlorade 😂 knte ens lite förvånad över det 😉 men nu blir det nog att sova är sjukt trött i morgon blir det påskmiddag hos mamma och säkert mer spel 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s