Påskafton

Vilken dag vi har haft så mycket för oss att jag knappt hunnit med att ta kort eller något idag… bara lite selfies men vi hade en kanon dag trotts att jag är super trött så hade vi en bra dag 🙂 god mat roligt sällskap Fredrik måste väl undra vart i helvete han kommit 😉 men ja vad mer ska man berätta mer än att vi haft en kanon dag 🙂 och jag är senil i min nötallergi och kom på mig själv flera gånger att jag ville ta dubbelnougaten 🙂 jag är typ korkad ibland 😉 sov gott alla fina ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s