Hem till stugan :)

Nu ligger jag i sängen i stugan tillsammans med hundar och älsklingen ❤️ känner mig böjd efter helgen och glad över att det verkar som om min familj accepterar Fredrik vilket känns super skönt ❤️ i morgon bitti åker han dock hem och det gör mig ledsen 😭 men snart ses vi igen ❤️ idag har vi varit hos Adam och Moa och lämnat lite påskpresenter och godis ❤️ och ätit lunch hos mamma och kollat lite på travet innan vi fick börja dra oss till Edet 🙂 så Fredrik och Magnus har också bytt däck på bilen och jag och mamma har virkat 🙂 så skön med en slappar dag 🙂 är sjukt trött i händerna dock och mår lite illa så hoppas det går över tills jag bryter sjukskrivningen på tisdag ❤️ kommer också sakna min lilla Loui ❤️❤️ den ungen alltså ❤️❤️❤️ älskar han ❤️❤️❤️ vill så ha barn ❤️ men sov gott 😘❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s