Fartfylld dag 

Jag lämnade älsklingen i Göteborg där han skulle ta sig hem till norr med tåg ❤️ stackarn kommer få åka tåg typ hela dagen :- på G hem till Edet skickade jag till Linda och frågade vad dem gjorde 🙂 blev inbjuden på frukost och var sedan där hela dagen XD med en liten snabb visit hemma för att hämta koppel och mat till hundarna och mina virkprojekt 😉 dagen var fantastiskt kul och hade nog känt mig ganska ensam om jag bara åkt till stugan ❤️ Men nu ska jag sova hopps ni haft en underbar påsk det har faktiskt jag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s