Tillbaka till jobb

Sov inte bra inatt :/ hade super svårt med sömnen vet inte om det var för att jag sov utan älsklingen :/ men något gjorde att jag inte fick to och jag var törstig ocj kissnödig om vart annat så hela natten gick åt till det. Var säkert lite osäkerhet inför om jag klarar jobbet med :/ men kom upp i morses om än lite sent men iaf! Jag kom upp och har hämtat paket från skapa mer med massa garnet och mösskit som jag kan göra och har börjat att sy ihop alla de virkprojekt som jag har börjat med och har alla delar klara till 🙂  mina elever har även tagit selfies med min telefon 😉 

Jag fick upp detta på flödet i fb och känner igen mig i beskrivningen av oktober kvinnor ❤️ hahhas galet 😉 

Men ligger nu i sängen och funderar på mitt val om att läsa så att jag kan skriva en d-uppsats nu men jag vill ju forska och varför inte ❤️ hoppas att jag kommer in bara ❤️ hade varit så roligt ❤️ älskar ju att skriva och grejja med sånt ❤️ men känner mig lite osäker om jag pallar med men man kan alltid försöka 🙂 jag har också beställt en dop present till Loui 🙂 men nu ligger jag utslagen i sängen mätt och nöjd över att jag klarade av dagen fast det var tungt! ❤️ och har ätit lite mellanmål när jag kom hem rabarerkräm som jag gjorde i förrgår till älsklingen ❤️ den blev super bra och jag har varit och handlat lite mat och ingredienser till baket som är kvar att Göra till dopet ❤️ men ska väl vila en sväng till nu ❤️

Trött och nöjd är även lilla Alvis❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s